Optimizacija spletnih strani

 

Optimizacija straniMojaPozicija.si ni orodje za optimizacijo, je pa zelo pomembna pri merjenju njenih učinkov. Na vašo pozicijo vpliva več kot 200 dejavnikov, zato se lahko kar hitro spremeni. MojaPozicija.si poskrbi, da ste o tem obveščeni.

Kar 90 % uporabnikov spleta na spletne strani dostopa s pomočjo iskalnikov. Google je med njimi daleč najbolj priljubljen, zato je dobra pozicija med njegovimi rezultati ključna za vaš spletni uspeh.

Google za določanje vaše pozicije uporablja poseben algoritem, ki je dobro varovana skrivnost. Strokovnjaki za optimizacijo pa so ugotovili, kaj pripomore k dobri poziciji in kaj ji lahko škoduje.Ker je pozicija na Googlu odvisna od vsebine vaše spletne strani, dejavnosti vaše konkurence in še številnih drugih dejavnikov, se lahko spreminja tudi vsak dan. MojaPozicija.si vam pomaga s poročili, s pomočjo katerih vedno veste, kako ste uvrščeni na Googlu.

Namen optimizacije strani ni samo pripeljati več obiska na vašo spletno stran. Njen cilj je k vam pripeljati kakovosten obisk, torej iskalce, ki bodo postali vaši kupci. Zato pa je zelo pomembno, da se osredotočite na prave ključne besede.


Kako izboljšati svojo pozicijo?


Ko s pomočjo MojaPozicija.si veste, kje ste, je čas, da posežete višje. Svojo vidnost na Googlu lahko izboljšate na dva načina:

1. Čez noč na prvo stran: Google oglaševanje

Zakup ključnih besed oz. Google oglaševanje poskrbi, da se vaša spletna stran po hitrem postopku pojavi na prvi strani Googlovih rezultatov, ob in celo nad naravnimi zadetki iskalnika. Priporočamo, da se za Google oglaševanje odločite, ko:
  • potrebujete hiter rezultat,
  • imate dolg seznam ključnih besed, oziroma veliko različnih izdelkov in storitev,
  • na Googlu oglašuje tudi vaša konkurenca.

Za profesionalno in ugodno Google oglaševanje se obrnite na Oglašuj.me.

2. Počasi in dolgoročno: optimizacija strani za iskalnike

Optimizacija strani za iskalnike vašo stran pomakne višje med naravnimi rezultati. Zajema spremembe na sami strani in pa grajenje povezav z drugim spletnih strani na vašo stran. Ker je za optimizacijo treba imeti veliko znanja, večina podjetij v ta namen najame strokovnjake. Njihovo uspešnost pa seveda lahko spremljate s pomočjo MojaPozicija.si. Zato čim prej izberite svoj paket.

Naročite se na e-novice!


   
Soglašam, da mi podjetje DHH.si d.o.o. pošilja e-poštna sporočila, podatke pa hrani in obdeluje v skladu s Splošnimi pogoji.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni